Menu Close
Aan het werk bij MKP

Mijn naam is Danny Slokker, eigenaar van Danny Slokker Audio. Ik beschik over een eigen studio waar ik met de nieuwste technieken mijn opdrachtgevers kan ondersteunen en faciliteren in het aanleveren van hoogwaardige audio om beeld te versterken met het perfecte geluid. Als audio engineer is het mijn passie om middels mijn edit en mastering skills, voor u het perfecte totaal product af te leveren op het gebied van Audio Postproductie.

Geluid dat matcht met het beeld is mijn doel en het resultaat is dat u ervaart wat de meerwaarde is van het samenbrengen van deze verschillende dimensies en disciplines.

Een wereld zonder geluid is voor mij ondenkbaar. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met geluid. Of het nu mijn vader is van wie ik gitaar leerde spelen, of op een andere manier muziek maken. Op een bas, een drumstel of tikkend met een pen op tafel,  alles wat geluid kan maken is voor mij een instrument. In de pauzes op school vond je me in het muzieklokaal om alle gitaren te stemmen. Geluid moet immers wel goed zijn. Het maken van muziek, eigen bands, optredens, albums opnemen, bewerken, mixen, was mijn lust en mijn leven in mijn schooltijd.

landing
de mooiste Mic die ik ken, de Neumann U87

Dat ik mijn talenten heb vertaald naar het vak van sounddesigner en audio engineer is nooit echt een keuze geweest, maar is gewoon iets dat in mij zit. Met alle producties die ik heb mogen creëren in de afgelopen 25 jaar kan het eigenlijk niet anders dan dat u al eens kennis heeft gemaakt met mijn werk.

Naast audio nabewerking heb ik in mijn missie, het technisch realiseren maken van topkwaliteit audio, op hardware en software gebied, enorm veel ervaring en kennis opgedaan. Ik kan u op deze vlakken dan ook adviseren in de mogelijkheden om bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van studio audio performance.

Daar ik een hands-on mentaliteit bezit vraag ik van u hetzelfde. Neem contact met mij op!

Mocht u nog twijfelen of benieuwd zijn naar mijn werk, bekijk dan eens mijn portfolio.

De Mix windows van Pro Tools